top of page

Tělocvična na Ortenově náměstí skončila!

Updated: Oct 25, 2021

Bohužel Vám musíme sdělit nepříjemnou zprávu. Ke 30.4. 2021 oficiálně skončil provoz tělocvičny na Ortenově náměstí. Museli jsme vyklidit daný prostor, protože s Českou poštou jsme měli smlouvu na osm let a tato smlouva nebyla dále prodloužena. Respektive nám byl nájem téměř o pěti násobek navýšen – ano o pěti násobek. Toto jsme samozřejmě nebyli schopni akceptovat a ani přes několikeré jednání, jsme nedošli ke shodě.

Asi nejhorší na celé záležitosti je, že jsme po celou dobu Covidu platili nájem v plné výši a doufali, že se nám podaří udržet tento tréninkový prostor do doby, než se znovu oficiálně povolí cvičení ve vnitřních prostorách. Šlo nám o to, abychom my měli kde pokračovat a naší žáci se měli kam vrátit.

V tuto chvíli máme nový tréninkový prostor určený pouze pro soukromé lekce a malé privátní skupiny (max. 5 osob). Tento prostor se nachází v Praze na Malé Straně a budeme ho využívat minimálně do konce roku 2021. Oficiální veřejná výuka klubu ACT je tedy prozatím pozastavena. Bude probíhat jen soukromá výuka a trénink malých skupin studentů.


Konec tělocvičny na Ortenově náměstí


Nový začátek – tréninkový prostor na Malé Straně


Martin Hradecký a tým ACT



13 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page